Concept

“Your body is the greatest
instrument you will ever own.”

Kurt Vonnegut

Hi, 

 

Ik ben Elke, oprichtster en sterke vrouw achter het KABINET van gezonde zaken. Een 15 jaar geleden kreeg ik de diagnose van coeliakie en zuivel intolerantie. Eindelijk, want ik had toen al jaren last van verschillende fysieke en mentale klachten. 

 

Deze diagnose betekende een verandering in mijn leven, veel groter dan ik die me had kunnen voorstellen. Ik ben niet iemand die bij de pakken blijft neerzitten, dus ik begon te zoeken naar wat voor mij werkt om me gezonder, fitter en blijer te voelen. 

 

Met elke dag dat ik me beter voelde, merkte ik ook dat deze diagnose geen beperking hoeft te

 zijn, dat ik het ook kon zien als een verrijking van mijn leven. Ik leerde anders te koken, andere ingrediënten te gebruiken en leerde vooral dat het niet gaat over wat je ‘niet’ mag eten, maar wel over hoeveel lekkere dingen ik wel mag eten.

 

Mijn enthousiasme was aanstekelijk, en ik merkte dat ik andere advies kon geven om ook hun manier van gezond en symptoomvrij te kunnen eten en leven. En zo werd die droom van een eigen zaak te hebben steeds groter en nadrukkelijker. En hier zijn we dan.

 

Elke dag ben ik dankbaar dat ik door die diagnose, die me toen een nachtmerrie leek, mijn passie heb kunnen vinden. En dat ik van hieruit mijn kracht heb kunnen vinden om gezond – zowel fysiek als mentaal – in het leven te staan.

 

Dus, met heel veel plezier deel ik hier mijn kennis voor een gezonder leven. Want een ding is duidelijk voor mij, leven met een restrictie hoeft geen straf te zijn!

 

Lieve groeten,

Elke